XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022

Hoşgeldiniz!, Misafir
6126 Gündür yayındayız Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaXboxcafeAramaLatest imagesHtml Deneme AlanıKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» gamestockcity (instagram)
Endeavour başarıyla kenetlendi Icon_minitimetarafından Blackdream Ptsi Kas. 28, 2022 9:01 pm

» İngilizce Öğreniyorum Ders 5 (Bahar Şahin)
Endeavour başarıyla kenetlendi Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:22 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 4 (Bahar Şahin)
Endeavour başarıyla kenetlendi Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:20 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 3 (Bahar Şahin)
Endeavour başarıyla kenetlendi Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:17 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 2 (Bahar Şahin)
Endeavour başarıyla kenetlendi Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:14 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 1 (Bahar Şahin)
Endeavour başarıyla kenetlendi Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:12 am

» P1-P2 Kardeşlik Hesabi Anlatim
Endeavour başarıyla kenetlendi Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 12:28 pm

» Oyuncu isimleri paylaşım alani
Endeavour başarıyla kenetlendi Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:58 am

» PES 2015 SATİLİK VEYA TAKASLİK (100 TL)
Endeavour başarıyla kenetlendi Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:47 am

» GAMEPASS 3 YILLIK ALMA TAKTİĞİ
Endeavour başarıyla kenetlendi Icon_minitimetarafından Blackdream C.tesi Kas. 12, 2022 11:01 pm

Kimler hatta?
Toplam 153 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 153 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 262 kişi Perş. Mart 29, 2018 2:45 pm tarihinde online oldu.
Veterans FC
Endeavour başarıyla kenetlendi Img-2010

Endeavour başarıyla kenetlendi

YazarMesaj
Blackdream
Yönetici
Yönetici
Blackdream

Erkek
Zodyak : Akrep
Nereden : Bursa
İş : Makine Teknikeri
Rep Puanı : 28
Rep Puanı : 232054

Endeavour başarıyla kenetlendi Empty
MesajKonu: Endeavour başarıyla kenetlendi   Endeavour başarıyla kenetlendi Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 7:39 pm

Endeavour başarıyla kenetlendi 20090718101100_endeavourAmerikan uzay mekiği Endeavour, Uluslararası Uzay İstasyonu'yla başarıyla kenetlendi.

Endeavour'un mürettebatı 16 gün devam edecek görevleri süresince,
Japonya'nın uzayda oluşturduğu Kibo adlı araştırma laboratuvarını
tamamlayacak.

Yedi astronot beş uzay yürüyüşü yaparak, Kibo Laboratuvarı'nı iki tona yakın ağırlıkta bir kalıcı platform ile birleştirecekler.

Japonca da Ümit anlamına gelen Kibo adlı laboratuvarun maliyeti yaklaşık bir milyar dolar.

Astronotlar ayrıca, Uluslararası Uzay İstasyonu'yla güneş paneli akülerini de yenileyecekler.

Endeavour, Uluslararası Uzay İstasyonu'nun mürettebatı için yüz kiloya yakın yiyecek taşıyor.

Mekiğin, Uluslararası Uzay İstasyonu'yla kilitlenmesiyle, istasyonda ilk kez 13 astronot bir araya gelmiş olacak.

Uluslararası Uzay İstasyonu'nun tamamlanması, Ay ve Mars'a yönelik olası yolculuklar açısından büyük önem taşıyor.

Yolculuğu altı kez ertelenen Endeavour, nihayet Perşembe günü
Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral
üssünden fırlatılmıştı.

Mekiğin kalkışı ise yakıt sızıntıları ve fırtınalar nedeniyle bir ayı aşkın süredir ertelenmişti.

NASA, Endeavour'un kullanımdan çekileceği 2010 yılına kadar on sefer daha yapmasını planlıyor.
http://www.xboxcafe.com.tr

Endeavour başarıyla kenetlendi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-