Blackdream Yönetici
Zodyak : Mesaj Sayısı : 56296 Yaş : 36 Nereden : Bursa İş : Makine Teknikeri Kayıt tarihi : 24/01/08 Rep Puanı : 28 Rep Puanı : 232054
| Konu: Pmyo,Pomem,Fyo Bunların Arasındaki Fark Nedir? Salı Ağus. 25, 2009 1:14 am | |
| FYO;Polis Akademisi Başkanlığına bağlı olarak Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyaç duyduğu uzmanlık alanındaki personel ihtiyacını karşılamak üzere Ankara.daki devlet üniversitelerinin çeşitli bölümlerinde okuyan öğrencileri bünyesine alarak, fakültelerindeki eğitimlerinin yanı sıra, özel disiplin kuralları çerçevesinde öğrencilere eğitim-öğretim ve mesleki eğitim veren bir birimdir. POMEM;üniversitelerin her hangi bölümünden 4 yıllık lisans mezunu olan öğrencilerin kpss ye katılarak gerekli puanı aldıktan sonra 6 ay eğitim veren bir birimdir PMYO;lise mezunlarının meslek yüksek okulu olarak okudukları önlisans düzeyinde eğitim veren birimidir.
farklar bunlar oluyor umarım açıklayıcı olmuştur. | |
|
www.webyardim.org Yönetici
Zodyak : Mesaj Sayısı : 7579 Yaş : 36 Nereden : BURSA Kayıt tarihi : 26/08/09 Rep Puanı : -1 Rep Puanı : 16240
| Konu: Geri: Pmyo,Pomem,Fyo Bunların Arasındaki Fark Nedir? C.tesi Mart 20, 2010 4:01 pm | |
| paylaşım için teşekkürler:) | |
|