XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022

Hoşgeldiniz!, Misafir
6126 Gündür yayındayız Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaXboxcafeAramaLatest imagesHtml Deneme AlanıKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» gamestockcity (instagram)
Dünyanın en küçük kızı! Icon_minitimetarafından Blackdream Ptsi Kas. 28, 2022 9:01 pm

» İngilizce Öğreniyorum Ders 5 (Bahar Şahin)
Dünyanın en küçük kızı! Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:22 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 4 (Bahar Şahin)
Dünyanın en küçük kızı! Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:20 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 3 (Bahar Şahin)
Dünyanın en küçük kızı! Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:17 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 2 (Bahar Şahin)
Dünyanın en küçük kızı! Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:14 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 1 (Bahar Şahin)
Dünyanın en küçük kızı! Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:12 am

» P1-P2 Kardeşlik Hesabi Anlatim
Dünyanın en küçük kızı! Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 12:28 pm

» Oyuncu isimleri paylaşım alani
Dünyanın en küçük kızı! Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:58 am

» PES 2015 SATİLİK VEYA TAKASLİK (100 TL)
Dünyanın en küçük kızı! Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:47 am

» GAMEPASS 3 YILLIK ALMA TAKTİĞİ
Dünyanın en küçük kızı! Icon_minitimetarafından Blackdream C.tesi Kas. 12, 2022 11:01 pm

Kimler hatta?
Toplam 207 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 207 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 262 kişi Perş. Mart 29, 2018 2:45 pm tarihinde online oldu.
Veterans FC
Dünyanın en küçük kızı! Img-2010

Dünyanın en küçük kızı!

YazarMesaj
kırmızı gül
Süper Moderatör
Süper Moderatör
kırmızı gül

Kadın
Zodyak : Oğlak
İş : öğrenci
Rep Puanı : 3
Rep Puanı : 10232

Dünyanın en küçük kızı! Empty
MesajKonu: Dünyanın en küçük kızı!   Dünyanın en küçük kızı! Icon_minitimePerş. Nis. 22, 2010 9:11 am

Dünyanın en küçük kızı! Kizgt7Dünyanın en küçük kızı! Kiz2gh0

NOT : İLK RESİMDE KIZIN YANINDAKİ ÇOCUK HENÜZ 2 YAŞINDA

Hindistan'da yaşayan 15 yaşındaki Jyoti Amge adlı genç kız, 27 santimlik boyuyla dünyanın en küçük kızı ünvanını elinde tutuyor. Telegraph gazetesinin haberine göre sadece 5 kilogram ağırlığında olan Amge'de akondroplazi adı verilen bir çeşit cücelik hastalığı bulunuyor.

Nagpur kentinde yaşayan Amge, hastalığından rahatsız olmak bir kenara, durumun yarattığı 'şöhret'ten son derece memnun olduğunu söylüyor

Gittiği lisede, sınıfın en önünde minyatür bir masası bulunan Amge, 'Küçük olmaktan gurur duyuyorum. Aslında ben de diğer insanlar gibiyim, farklı hissetmiyorum. Bana gösterilen ilgiyi de çok seviyorum' diye konuştu.

Yaşıtları gibi pop müzik dinlemekten ve film izlemekten hoşlandığını söyleyen Amge, en büyük hayalinin bir gün Bollwood'un tanınmış bir aktrisi olmak olduğunu belirtiyor. Amge'nin yakın zamanda Hintli pop şarkıcısı Mika Singh'le birlikte hazırladığı bir pop albümü de var.

Dünyanın en küçük kızı!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-