Blackdream Yönetici
Zodyak : Mesaj Sayısı : 56296 Yaş : 36 Nereden : Bursa İş : Makine Teknikeri Kayıt tarihi : 24/01/08 Rep Puanı : 28 Rep Puanı : 232054
| Konu: nod32 3.0.621 + fix C.tesi Haz. 12, 2010 1:59 pm | |
| Bildiğiniz gibi , Nod32 3.xx sürümlerinde işi sıkı tuttu ve güncelleme yapamayan arkadaşlar da kendini internette gezinirken (aynı benim gibi) güvende hissetmiyorlardı.Ama torrent dünyasındaki araştırmalarım sonucu aynı 2.7 ve 2.9 versiyonlarındaki gibi bu 3.0.621 versiyonuna da trial ayarlaması yapılabildiğini gördüm...Yani program yine trial gibi çalışıyor ama "update alıyor". Herhangi bir server ayarı yapmanıza da gerek yok...
Diğer versiyonlarda işe yarar mı bilmiyorum ama sanırım bu versiyon için özel hazırlanmış bir patch...
Nod32 v.3.0.621.0 kurulumunu yaptıktan sonra , aşağıda linki verilen patch dosyasını kuruyorsunuz ve bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz...Sonra update ediyorsunuz ve artık 2050 yılına kadar süresi uzatılmış bir programınız oluyor...
Program ve Fix bir arada : >>>Program ve Fix BuRDAN<<&...t; var codetext = 'Kod'; var expand = 'Genişlet'; var expand_more = 'Daha Genişlet'; var contract = 'Daralt'; var select_all = 'Tümünü Seç'; codeDivStart() rar şifre: turkboard | |
|