| Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
_dj_kabus_ KULLANICI BANNED!
Mesaj Sayısı : 138 Kayıt tarihi : 09/08/08 Rep Puanı : 0 Rep Puanı : 0
| Konu: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları Perş. Kas. 13, 2008 7:11 pm | |
| Arkadaşlar bu resimlerdeki yazıları http://paylasimcenneti.com/images/logo2.png http://paylasimcenneti.com/images/menu2.png
http://paylasim.benimforum.biz Olarak Değiştirmesi lazım şimdidien teşükkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları Cuma Kas. 14, 2008 10:54 pm | |
| cvp yokmu | |
|
| |
jackass Grafikçi Tim
Zodyak : Mesaj Sayısı : 1129 Yaş : 33 İş : Webmaster Kayıt tarihi : 27/09/08 Rep Puanı : 0 Rep Puanı : 201
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları C.tesi Kas. 15, 2008 11:56 am | |
| Ya kardeşim başka sitenin bannerın niye çalııyosunuz anlamıyorum ki artık herkes bunu yapmaya başladı sonra üstüste flood yaparsınız kimse yapmadı diye | |
|
| |
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları C.tesi Kas. 15, 2008 1:57 pm | |
| ya tmm istemiyorum silin konuyu iyiki bişi istedim bence aq si hariç kimse bi iş yapmıyo anca laf ediliyo yok şunu yapma yok bunu yapma istemiyom tmm giderim birine parayla yaptırırım. 3 konu açtım biri yapıldı biri yarım bırakıldı bilsem hiç istemezdim.kaç gündüe bekliyorum iki konudada bekliyorum lanet olası resimleri portal yaptık resim yok die portalı yayınlayamıyorum bilsem kendim birine parasıyla yaptırırdım gerek yok istemez artık :@ konu lilit lütfen
En son _dj_kabus_ tarafından Perş. Kas. 27, 2008 7:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
:.a[q]si.: Süper Moderatör
Zodyak : Mesaj Sayısı : 1146 Yaş : 30 Nereden : Ankara İş : ogrenci Kayıt tarihi : 21/07/08 Rep Puanı : 0 Rep Puanı : 76
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları C.tesi Kas. 15, 2008 8:50 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları C.tesi Kas. 15, 2008 10:51 pm | |
| ya tmm istemiyorum silin konuyu iyiki bişi istedim bence aq si hariç kimse bi iş yapmıyo anca laf ediliyo yok şunu yapma yok bunu yapma istemiyom tmm giderim birine parayla yaptırırım. 3 konu açtım biri yapıldı biri yarım bırakıldı bilsem hiç istemezdim.kaç gündüe bekliyorum iki konudada bekliyorum lanet olası resimleri portal yaptık resim yok die portalı yayınlayamıyorum bilsem kendim birine parasıyla yaptırırdım gerek yok istemez artık :@ konu lilit lütfen
En son _dj_kabus_ tarafından Perş. Kas. 27, 2008 7:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
jackass Grafikçi Tim
Zodyak : Mesaj Sayısı : 1129 Yaş : 33 İş : Webmaster Kayıt tarihi : 27/09/08 Rep Puanı : 0 Rep Puanı : 201
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları Paz Kas. 16, 2008 9:34 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları Paz Kas. 16, 2008 10:28 am | |
En son _dj_kabus_ tarafından Perş. Kas. 27, 2008 7:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları Paz Kas. 16, 2008 11:41 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları Salı Kas. 18, 2008 10:36 pm | |
| bi konuma adam gibi cevap gelsin | |
|
| |
:.a[q]si.: Süper Moderatör
Zodyak : Mesaj Sayısı : 1146 Yaş : 30 Nereden : Ankara İş : ogrenci Kayıt tarihi : 21/07/08 Rep Puanı : 0 Rep Puanı : 76
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları Perş. Kas. 20, 2008 6:02 pm | |
| ben bunu dügümn yaptıydım kaydederken bozulmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları C.tesi Kas. 22, 2008 11:20 am | |
| - :.a[q]si.: demiş ki:
- ben bunu dügümn yaptıydım kaydederken bozulmuş
bana aynı şekilde veya renkte olanı lazım başka renk olmuyo siteme tema yapıyorum yeni temama olmaz yinede saol emeğin için.ama çok lazımdı benzerini veya aynısını yapamazmısın? | |
|
| |
jackass Grafikçi Tim
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları C.tesi Kas. 22, 2008 3:14 pm | |
| _dj_kabus_ açtığın her konuda flood yapman hiç doğru değil biraz sabırlı ol lütfen görünce yapıyoruz korkma | |
|
| |
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları C.tesi Kas. 22, 2008 8:21 pm | |
| kardeş napim siteme portal yaptım o resimleri beklediğimden portalı yayınlayamıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları Perş. Kas. 27, 2008 7:43 pm | |
| ya tmm istemiyorum silin konuyu iyiki bişi istedim bence aq si hariç kimse bi iş yapmıyo anca laf ediliyo yok şunu yapma yok bunu yapma istemiyom tmm giderim birine parayla yaptırırım. 3 konu açtım biri yapıldı biri yarım bırakıldı bilsem hiç istemezdim.kaç gündüe bekliyorum iki konudada bekliyorum lanet olası resimleri portal yaptık resim yok die portalı yayınlayamıyorum bilsem kendim birine parasıyla yaptırırdım gerek yok istemez artık :@ konu lilit lütfen | |
|
| |
| Banner ı düzenleye bilecek olan(yazıları | |
|