XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022

Hoşgeldiniz!, Misafir
6126 Gündür yayındayız Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaXboxcafeAramaLatest imagesHtml Deneme AlanıKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» gamestockcity (instagram)
Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimetarafından Blackdream Ptsi Kas. 28, 2022 9:01 pm

» İngilizce Öğreniyorum Ders 5 (Bahar Şahin)
Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:22 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 4 (Bahar Şahin)
Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:20 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 3 (Bahar Şahin)
Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:17 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 2 (Bahar Şahin)
Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:14 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 1 (Bahar Şahin)
Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:12 am

» P1-P2 Kardeşlik Hesabi Anlatim
Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 12:28 pm

» Oyuncu isimleri paylaşım alani
Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:58 am

» PES 2015 SATİLİK VEYA TAKASLİK (100 TL)
Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:47 am

» GAMEPASS 3 YILLIK ALMA TAKTİĞİ
Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimetarafından Blackdream C.tesi Kas. 12, 2022 11:01 pm

Kimler hatta?
Toplam 66 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 66 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 283 kişi Cuma Kas. 01, 2024 4:43 am tarihinde online oldu.
Veterans FC
Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Img-2010

Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi

3 posters
YazarMesaj
Salih1992
Moderatör
Moderatör
Salih1992

Erkek
Zodyak : Oğlak
Nereden : İstanbul
İş : Hosting - Domain Satışı
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 45

Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Empty
MesajKonu: Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi   Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimePtsi Kas. 24, 2008 8:14 pm

Bilgisayar kullanıcılarına çok önemli uyarı! Pazartesi günü virüs saldırıları doruğa ulaşacak! Bu haberi es geçmeyin...
Güvenlik uzmanları, yediden yetmişe tüm bilgisayar kullanıcılarını gelecek Pazartesi için uyardı: Virüs salgını tarihinin doruk noktasına 24 Kasım günü ulaşacak!!

Dünya çapında 500.000 bilgisayardan alınan virüs ve trojan bilgilerinin sonuçlarını dikkate alan PC Tools'un güvenlik uzmanları, 24 Kasım tarihinde trojan ve virüs salgınının gelmiş geçmiş en büyük rakamlara ulaşacağını bildirdiler.

2007 yılında Amerika'da 3 gün bayram olarak ilan edilen Şükran gününde müthiş bir trojan salgını yaşanmış ve bir çok kullanıcının kredi kartından kişisel bilgilerine özel dosyalarına kadar bir çok belge hackerların eline geçmişti.

Uzmanlar yaklaşan Noel ve gelecek hafta yaşanacak olan şükran günü öncesi internetten alışveriş istatistiklerinin hızla arttığının görüldüğünü ve tahminlerin bunun üzerine yapıldığını belirttiler.

Hackerlar özellikle kredi kartı ve kişisel bilgilerin çalınması amacıyla siteyi ve site üzerinden bilgisayarı yoğun bir trojan saldırısına maruz tutuyorlar. Bu saldırı sonucunda meşgul olan sunuculardan faydalanarak istediklerini alıp gidebiliyorlar.

Uzmanlar bu yıl internet üzerinden Noel alışverişi yapacak olan kullanıcıları uyarırken bu rakamın geçtiğimiz yılın %15 üzerine çıkacağı düşüncesindeler.

İnternethaber
http://www.capsvid.org
BlackEagle
Yönetici
Yönetici
BlackEagle

Erkek
Zodyak : Terazi
Nereden : Belamı Arıyorsun?
Rep Puanı : 2
Rep Puanı : 118

MesajKonu: Geri: Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi   Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimeCuma Ocak 02, 2009 10:59 pm

Tşklar
http://www.forum.webyardim.org
Blackdream
Yönetici
Yönetici
Blackdream

Erkek
Zodyak : Akrep
Nereden : Bursa
İş : Makine Teknikeri
Rep Puanı : 28
Rep Puanı : 232054

MesajKonu: Geri: Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi   Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi Icon_minitimeCuma Ocak 02, 2009 11:02 pm

varmı pc sine saldıran kasasının içinden böcek filan çıkan Very Happy
http://www.xboxcafe.com.tr

Bilgisayarlar İçin Kara Pazartesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kara Kartal'a 'Kara elmas'
» Zihin okuyan bilgisayarlar geliyor...