XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022

Hoşgeldiniz!, Misafir
6126 Gündür yayındayız Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaXboxcafeAramaLatest imagesHtml Deneme AlanıKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» gamestockcity (instagram)
Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimetarafından Blackdream Ptsi Kas. 28, 2022 9:01 pm

» İngilizce Öğreniyorum Ders 5 (Bahar Şahin)
Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:22 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 4 (Bahar Şahin)
Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:20 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 3 (Bahar Şahin)
Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:17 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 2 (Bahar Şahin)
Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:14 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 1 (Bahar Şahin)
Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:12 am

» P1-P2 Kardeşlik Hesabi Anlatim
Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 12:28 pm

» Oyuncu isimleri paylaşım alani
Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:58 am

» PES 2015 SATİLİK VEYA TAKASLİK (100 TL)
Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:47 am

» GAMEPASS 3 YILLIK ALMA TAKTİĞİ
Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimetarafından Blackdream C.tesi Kas. 12, 2022 11:01 pm

Kimler hatta?
Toplam 190 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 190 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 283 kişi Cuma Kas. 01, 2024 4:43 am tarihinde online oldu.
Veterans FC
Cebiniz Her An Kapanabilir Img-2010

Cebiniz Her An Kapanabilir

4 posters
YazarMesaj
Salih1992
Moderatör
Moderatör
Salih1992

Erkek
Zodyak : Oğlak
Nereden : İstanbul
İş : Hosting - Domain Satışı
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 45

Cebiniz Her An Kapanabilir Empty
MesajKonu: Cebiniz Her An Kapanabilir   Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimePtsi Kas. 24, 2008 8:17 pm

Kullanımda olan 100 milyon telefonun kaydı yenileniyor. Bilgi güncellemeyi yaptırmayanların hatlarını sistem kesecek.
Türkiye'de halen kullanımda olan yaklaşık 100 milyon cep telefonunun kaydı yenileniyor. Bir kereye mahsus olacak bilgi güncellemeyi yaptırmayanların hatlarını sistem kesecek...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayının ardından yürürlüğe giren Elektronik Haberleşme Yasası uyarınca GSM operatörlerinde tutulan abonelik kayıtlarının güncellenmesi amacıyla, 100 milyon cep telefonuna ait abonelik kayıtları 1 yıl içinde yenilenecek.

ÜCRETSİZ YAPILACAK

Herkes, kullandığı cep telefonunu hiçbir ücret ödemeden kendi üzerine kaydettirebilecek. Bu kapsamda bilgi ve belgelerinde eksiklik ya da yanlışlıkları bulunan tüm aboneler, 1 yıl içerisinde kimliklerini ispatlayıcı belgelerle birlikte ilgili işletmeciye başvuracak.

Başvuru esnasında abonelerden kimliklerini ispata yarar belgelerin birer örneği ile birlikte, bireysel abonelerden TC kimlik numaraları, kurumsal abonelerden ise vergi numaraları alınacak. Bu şekilde bilgileri güncellenemeyen hatların elektronik haberleşme şebekesi ile bağlantısı kesilecek.

ÜZERİNİZE ALIN

Cep telefonunun son kullanıcıları, kullanmakta oldukları hatları, bir kereye mahsus olmak üzere verilen süre içerisinde, hiçbir vergi, resim, harç ve benzeri mali yükümlülüğe tabi olmaksızın kendi üzerlerine kaydettirmek için ilgili işletmeciyle abonelik sözleşmesi yapabilecek. Söz konusu hatların eski abonelerinin de, yapılan işleme 1 yıllık zaman aşımı süresi içinde itiraz hakları bulunacak.

İnternethaber
http://www.capsvid.org
jackass
Grafikçi Tim
Grafikçi Tim
jackass

Erkek
Zodyak : Koç
İş : Webmaster
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 201

MesajKonu: Geri: Cebiniz Her An Kapanabilir   Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimePaz Ara. 21, 2008 2:04 pm

Teşekkürler
http://www.webmasterforum.tr.cc
BlackEagle
Yönetici
Yönetici
BlackEagle

Erkek
Zodyak : Terazi
Nereden : Belamı Arıyorsun?
Rep Puanı : 2
Rep Puanı : 118

MesajKonu: Geri: Cebiniz Her An Kapanabilir   Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimeCuma Ocak 02, 2009 10:59 pm

Tşklar
http://www.forum.webyardim.org
Blackdream
Yönetici
Yönetici
Blackdream

Erkek
Zodyak : Akrep
Nereden : Bursa
İş : Makine Teknikeri
Rep Puanı : 28
Rep Puanı : 232054

MesajKonu: Geri: Cebiniz Her An Kapanabilir   Cebiniz Her An Kapanabilir Icon_minitimeCuma Ocak 02, 2009 11:06 pm

bu son model çıkan teller genelde kapatılıcakmış, öyle ucuza pahalı tel aldıysanız bi kontrol ettirin kanımca
http://www.xboxcafe.com.tr

Cebiniz Her An Kapanabilir
1 sayfadaki 1 sayfası