Blackdream Yönetici
Zodyak : Mesaj Sayısı : 56296 Yaş : 36 Nereden : Bursa İş : Makine Teknikeri Kayıt tarihi : 24/01/08 Rep Puanı : 28 Rep Puanı : 232054
| Konu: Bana Kalsa... Salı Şub. 17, 2009 12:19 am | |
| Bana kalsa...
Bana kalsa hic atlamazdim icine. Oyle kenarinda durur seyrederdim gurul gurul akisini. Ittiler...Kendimi buz gibi sularin icinde suruklenir buldum. O kadar hizla akiyordu ki, uzerinde kalip, nefes alabilmek icin buyuk bir caba harciyordum. Yanimdan botlar icinde insanlar gecti. Kimilerinin can yelekleri bile vardi. Gidecekleri noktayi bilerek, o noktaya dogru kurek cekiyorlardi. Ben ise sadece surukleniyordum. Her an bir kayaya toslamanin endisesiyle uyanik, bogulma korkususyla enerjik, cagil cagil akan irmakta, her suruklenen insanin gidecegi belli olan noktaya dogru hizla ilerledigimi bilmeden ya da bilmezden gelerek cirpinan biri…Kopukler her yanimi sarmisti, kopuklerin tadini sevmistim. Kopukler belkide suruklenmenin en guzel yaniydi. Irmagin iki kiyisi da, kirmizi yaprakli agaclar, rengarenk cicekler, cesit sesit meyveler ve birbirinden neseli hayvanlarla doluydu. Ama ben oyle mesguldum ki suyun ustunde kalmaya cabalamaktan, bunlarin hicbirini goremedim; durup seyrine doyamadim; dokunup tadina bakamadim. Ben masmavi gokyuzunu seyrettim, yolculugum boyunca... Duru, sinirsiz, dokunulmayacak kadar uzak, gercek olamayacak kadar guzel. Kuslarin gokyuzunde suzuluslerine daldim asla ulasamayacagim.
Korktugum anlarda cigliklarim oldu, irmagin gurultusunde kayboldular. Gozyaslarim kopuklere sarilip aktilar. Sevindim, kahklahalarim derin sularda boguldular...
Alintidir | |
|