1 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]3 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]4 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]5 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]6 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]7 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]8 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]9 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]10 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]11 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]12 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]13 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]14 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]15 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]16 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]17 - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Oyun Hakkında10-11 Ekim günü herkes Call Of Duty 4 oyunun demosunun indirime
sunulacağını biliyor ve pusuya yatmış demonun yayınlanmasını
bekliyordu. Ben ise zaten şüphe etmediğim COD 4 demo değil de,
Sierra�nın yayıncılığını yaptığı Saber Interactive tarafından
geliştirilen TimeShift�in demosunun yayınlanması ve akabinde hemen
indirmek için pusudaydım. Nihayetinde demolar yayınlandı herkes
birbirinin üstünden atlayarak hücum etti. Demolar kapanın elinde kaldı
serverlar çöktü(Evet abartmıyorum üstünden atlama kısımları hariç). Ben
ise sakin sakin TimeShift demo incelemesi, hem de merakla beklediğim
türe yenilik getireceğine inandığım oyunun demosunu bilgisayar başında
vakit geçirerek bekliyordum. Saat gece 12 sularını geçip 12 Ekim�i
gösterdiğinde demo bilgisayarıma indirilmiş ve kuruluyordu. Bende oyun
hakkında daha kapsamlı bir araştırma içindeydim. Benden hızlı davranan
siteler ve forum arkadaşları yapımın ortalama olduğunu, hatta kötü
olduğundan bahsediyorlardı. Kurulum tamamlandı ve oyuna başladım.