Rar Zip dosyalarının şifrelerini bulmak Program Anlatım Çok basit
Yazar
Zodyak : Mesaj Sayısı : 56296 Yaş : 36 Nereden : Bursa İş : Makine Teknikeri Kayıt tarihi : 24/01/08 Rep Puanı : 28 Rep Puanı : 232054
Konu: Rar Zip dosyalarının şifrelerini bulmak Program Anlatım Çok basit Çarş. Mayıs 28, 2008 5:14 am
Arkadaşlar vermiş olduğum program ile bilmediğiniz veya unuttuğunuz Rar Zip şifrelerini bu program ile çok basit şekilde bulabilirsiniz.
Program çok basit Öncelikle programı açıyoruz daha sonra open yazan yerden şifreli rar ve zip dosyasını seçiyoruz.
Ben size sadece basit şekilde şifre bulmayı anlatıyorum programı kurcalayarak daha yeni şeylerde bulabilirsiniz.
Bundan sonra ise altta bir çok menü var ordan en baştaki range menüsü seçili iken altta
All Cap Latin (A-Z) Yani A da Z ye sadece büyük harfleri tarasın All Small Latin (a-z) Yani a dan z ye sadece küçük harfleri tarasın All Digits (0-9) sadece rakamları tarasın All Special Symbols (@&+) vb sembolleri sadece tarasın Space - sadece boşluklu şifreleri arasın vs vs.
Yanlız arkadaşlar bunlardan mutlaka 3 tanesini seçmek zorundayız yoksa ben tarama yapamadım o yüzden 3 ünü seçiyoruz. Daha sonra yukarıda Start düğmesine basarak taramayı başlatıyoruz.
Şifre bulması şifrenin uzunluğuna göre uzun veya kısa sürebiliyor ancak mutlaka bekleyin şifreyi buluyor.
Şifreyi bulduğunda ise önünüze küçük bir pencere açılıyor ve burda
Total Password - Yani kaç tane şifre denendi Total Time - Tarama Ne kadar sürede bitti Password for this file - BURDADA BULDUĞU ŞİFREYİ SİZE SÖYLÜYOR.
Resmin Kücük Halini Görmek İcin Tiklayiniz!!
Rar Zip dosyalarının şifrelerini bulmak Program Anlatım Çok basit