XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022

Hoşgeldiniz!, Misafir
6126 Gündür yayındayız Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaXboxcafeAramaLatest imagesHtml Deneme AlanıKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» gamestockcity (instagram)
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Icon_minitimetarafından Blackdream Ptsi Kas. 28, 2022 9:01 pm

» İngilizce Öğreniyorum Ders 5 (Bahar Şahin)
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:22 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 4 (Bahar Şahin)
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:20 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 3 (Bahar Şahin)
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:17 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 2 (Bahar Şahin)
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:14 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 1 (Bahar Şahin)
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:12 am

» P1-P2 Kardeşlik Hesabi Anlatim
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 12:28 pm

» Oyuncu isimleri paylaşım alani
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:58 am

» PES 2015 SATİLİK VEYA TAKASLİK (100 TL)
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:47 am

» GAMEPASS 3 YILLIK ALMA TAKTİĞİ
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Icon_minitimetarafından Blackdream C.tesi Kas. 12, 2022 11:01 pm

Kimler hatta?
Toplam 206 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 206 Misafir :: 2 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 288 kişi Cuma Kas. 01, 2024 7:46 am tarihinde online oldu.
Veterans FC
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Img-2010

Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı )

YazarMesaj
Blackdream
Yönetici
Yönetici
Blackdream

Erkek
Zodyak : Akrep
Nereden : Bursa
İş : Makine Teknikeri
Rep Puanı : 28
Rep Puanı : 232054

Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Empty
MesajKonu: Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı )   Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 5:24 am

Photo-Brush
resimlerinizi düzenleyebileceğiniz yetenekli ve özelliklerle donatılmış
bir yazılım. Doğal ve artistik medya boyama, resim rötuşlama, fotoğraf
geliştirici ve resim gezgini olarak 4 temel yapıya sahip program Windows'un bütün sürümleriyle çalışabiliyor
Zengin araç ve efektleriyle fotoğraflarınızı düzenlerken ihtiyacınız olan herşeyi bulabileceğiniz bu program diğer fotoğraf düzenleme araçlarına yeni bir alternatif
olarak parlıyor. Işık ekleme, tonlama, keskinleştirme vb. daha birçok
seçenekle resimlerinizi baştan yaratmak istiyorsanız bu resim düzenleme
aracı sizin için hazır durumda. Programın bünyesinde bulunan birkaç benzersiz efektte sizleri bu programı seçme konusunda ikna edebilir.
Ayrıca çok az resim editörü tarafından desteklenen EXIF bilgi sistemide Photo-Brush ile elinizin altında.
EXIF özelliği nedir?
Gelişen teknoloji ile birlikte dijital kameralarda fotoğraf bilgilerini resimlerin içerisine saklayabiliyor. Fotoğrafın çekildiği tarih, saat, çekim özellikleri vb. birçok bilginin fotoğrafın içine gömülmesine EXIF deniliyor.

Photo-Brush ile dijital fotoğraflarınızdaki istenmeyen problemleri ortadan kaldırmak çok kolay. İsterseniz resimlerinizden yada sıfırdan başlayarak web grafikleri oluşturabilir, yepyeni fotoğraflar elde edebilir yada boyama yapabilirsiniz.

Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Wol_errorResmin Kücük Halini Görmek İcin Tiklayiniz!!
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Screen

Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Wol_errorResmin Kücük Halini Görmek İcin Tiklayiniz!!
Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı ) Fullprev2

::: İNDİR :::
http://www.xboxcafe.com.tr

Photo-Brush ( Resim Düzenlemek Bu Kadar Kolay Olmadı )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-