XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022

Hoşgeldiniz!, Misafir
6126 Gündür yayındayız Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaXboxcafeAramaLatest imagesHtml Deneme AlanıKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» gamestockcity (instagram)
Olcay Baykal: Kaset montaj Icon_minitimetarafından Blackdream Ptsi Kas. 28, 2022 9:01 pm

» İngilizce Öğreniyorum Ders 5 (Bahar Şahin)
Olcay Baykal: Kaset montaj Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:22 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 4 (Bahar Şahin)
Olcay Baykal: Kaset montaj Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:20 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 3 (Bahar Şahin)
Olcay Baykal: Kaset montaj Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:17 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 2 (Bahar Şahin)
Olcay Baykal: Kaset montaj Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:14 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 1 (Bahar Şahin)
Olcay Baykal: Kaset montaj Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:12 am

» P1-P2 Kardeşlik Hesabi Anlatim
Olcay Baykal: Kaset montaj Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 12:28 pm

» Oyuncu isimleri paylaşım alani
Olcay Baykal: Kaset montaj Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:58 am

» PES 2015 SATİLİK VEYA TAKASLİK (100 TL)
Olcay Baykal: Kaset montaj Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:47 am

» GAMEPASS 3 YILLIK ALMA TAKTİĞİ
Olcay Baykal: Kaset montaj Icon_minitimetarafından Blackdream C.tesi Kas. 12, 2022 11:01 pm

Kimler hatta?
Toplam 97 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 97 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 288 kişi Cuma Kas. 01, 2024 7:46 am tarihinde online oldu.
Veterans FC
Olcay Baykal: Kaset montaj Img-2010

Olcay ******: Kaset montaj

YazarMesaj
kırmızı gül
Süper Moderatör
Süper Moderatör
kırmızı gül

Kadın
Zodyak : Oğlak
İş : öğrenci
Rep Puanı : 3
Rep Puanı : 10232

Olcay Baykal: Kaset montaj Empty
MesajKonu: Olcay ******: Kaset montaj   Olcay Baykal: Kaset montaj Icon_minitimePtsi Mayıs 31, 2010 10:17 am

Olcay ******, eşi “Deniz ******’ın görüntüleri” konusunda ilk kez konuştu. Olcay ****** “Montaj olan kaseti gerçekmiş gibi sundular. Bu yalan haberler hepimizi çok üzüyor” dedi.

Olcay Baykal: Kaset montaj Olcay-******-kaset-montaj-671457

Taraf gazetesine konuşan Olcay ****** şunları söyledi: “Teknoloji ürünü montaj olan kaset gerçekmiş gibi, kişiler tespit olunmuş gibi sundular. Oysa raporda, ‘oradaki kimlikler tespit olunamıyor’ diyor. Aile onurumuza saldıran bu yalan haberler hepimizi çok üzüyor. Bir anda bombardıman gibi bu yalan haberler çoğaldı. Hem de bize yakın olduğunu söyleyenler yapıyor bunu. Bir anda döndüler. Çok üzülüyorum bu duruma. Böyle yalan şeylere, tertip şeylere açıklama yapmak bile zül geliyor bize. İşte rapor, gerçekleri söylüyor. Bunları maksatlı olarak yapıyorlar. Çok ayıp bunlar.”
Olcay ******, eşinin 340 bin dolara yat satın aldığı iddiaları için de özetle şu görüşleri dile getirdi: “Geçmişte de Antalya’da büyük arazilerimiz olduğu yönünde yalan haberler yazıldı. İspatlanamadı ve tazminat ödendi. Bu sefer de böyle olacak. Bizim hiçbir zaman 340 bin dolar paramız olmadı. Artık teknoloji ilerledi. Her şeyimizi araştırabilirler. Bulsunlar, getirsinler. Yalan bunlar.

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» O kaset montaj!