XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XBOXCAFE OYUNCU TOPLULUĞU PLATFORMU( www.xboxcafe.com.tr ) 2008 - 2022

Hoşgeldiniz!, Misafir
6126 Gündür yayındayız Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaXboxcafeAramaLatest imagesHtml Deneme AlanıKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» gamestockcity (instagram)
Adobe Reader 9.4.0 Icon_minitimetarafından Blackdream Ptsi Kas. 28, 2022 9:01 pm

» İngilizce Öğreniyorum Ders 5 (Bahar Şahin)
Adobe Reader 9.4.0 Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:22 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 4 (Bahar Şahin)
Adobe Reader 9.4.0 Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:20 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 3 (Bahar Şahin)
Adobe Reader 9.4.0 Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:17 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 2 (Bahar Şahin)
Adobe Reader 9.4.0 Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:14 am

» İngilizce Öğreniyorum Ders 1 (Bahar Şahin)
Adobe Reader 9.4.0 Icon_minitimetarafından Blackdream Perş. Kas. 24, 2022 12:12 am

» P1-P2 Kardeşlik Hesabi Anlatim
Adobe Reader 9.4.0 Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 12:28 pm

» Oyuncu isimleri paylaşım alani
Adobe Reader 9.4.0 Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:58 am

» PES 2015 SATİLİK VEYA TAKASLİK (100 TL)
Adobe Reader 9.4.0 Icon_minitimetarafından Blackdream Paz Kas. 20, 2022 11:47 am

» GAMEPASS 3 YILLIK ALMA TAKTİĞİ
Adobe Reader 9.4.0 Icon_minitimetarafından Blackdream C.tesi Kas. 12, 2022 11:01 pm

Kimler hatta?
Toplam 162 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 162 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 262 kişi Perş. Mart 29, 2018 2:45 pm tarihinde online oldu.
Veterans FC
Adobe Reader 9.4.0 Img-2010

Adobe Reader 9.4.0

YazarMesaj
Blackdream
Yönetici
Yönetici
Blackdream

Erkek
Zodyak : Akrep
Nereden : Bursa
İş : Makine Teknikeri
Rep Puanı : 28
Rep Puanı : 232054

Adobe Reader 9.4.0 Empty
MesajKonu: Adobe Reader 9.4.0   Adobe Reader 9.4.0 Icon_minitimePerş. Ekim 21, 2010 8:16 pm

Adobe Reader 9.4.0 2e4gms7

Adobe Reader 9.4.0 | 26 Mb

Adobe Reader yazılımını günümüzde bilmeyenimiz sanırım yoktur. Adobe Reader teknoloji dünyasının en eski yazılımlarından birisidir ve çığ gibi büyüyen elekronik kitap teknolojisinden yararlanabilmemizi sağlayan en köklü e-kitap okuma aracıdır. Eskisi gibi e-kitap okuma özelliği ile de sınırlı kalmayan yazılım yıllar içinde kendisini çok iyi geliştirmiş görünüyor. Adobe Reader yazılımı 9 numaralı bu sürümü ile içerisinde Acrobat Reader ve Adobe Air uygulamalarını kullanıcılarına bir arada sunuyor.

Adobe Reader yazılımına rakip olarak günümüzde onlarca yazılım çıkmış olsa da, yazılım hala teknoloji dünyasındaki yerini koruyor. Bilgisayarlarımıza kurduğumuz temel yazılımlardan birisi olması bunun en açık göstergesi. 7 numaralı sürümlerinde sabit disk üzerinde çok fazla yer kaplaması ve ağır çalışması yönünde eleştiriler almış olan yazılım, 8 ve üzeri sürümlerinde bu eksikliklerini gidermeye çabalıyor. Lakin bu konuda iyileştirmeler olduğu görünse de yazılımın bu anlamda daha görünür iyileştirmelerle bu eksikliklerini tamamen gidermesi gerekiyor.

Adobe Reader; evden veya iş yerinden, çevrimdışı veya ek olarak çevrimiçi durumda, PDF dökümanları üzerinde görüntüleme, çıktı alma, imzalama, doğrulama ve diğer dökümanlarla birlikte işlem yapma olanağını ücretsiz sağlamaktadır. Aşağıda yazılımın en yeni nesil sürümlerindeki yeni özellikler açıklanmıştır.

Yeni Kullanıcı Arayüzü

Düzenlenmiş, basitleştirilmiş ve iyileştirilmiş yeni bir kullanıcı arayüzü, özelleştirilebilir araç çubukları ve birleştirilmiş arama/bulma özelliği.

Yeni Görüntüleme Tercihleri

Okuma kipi, pan yapma ve yakınlaşma, büyüteç araçları, sayfa gizleme yolu.

PDF Dosyalarıyla Çalışma

PDF paketleri, yeni işaretleme araçları.

İş Birliği

Acrobat Connect ile toplantı başlatma, RSS inceleme yolu.

Güvenlik

Yeni Adobe Belge Merkezi, güvenlik ve izin durumunun birleştirilmiş görünümü.

Dijital İmza

Tek-tıkla imzalama, ID ile gezme.

Performans

İki boyutlu grafik işlemci ünitesi ile hızlandırma.

Ulaşılabilirlik

Daha iyi sesli okuma tecrübesi.

Baskı

Yeni kitapçık baskısı alabilme özelliği.

Yeni Plana Göre Yerleştirme

Adobe Özelleştirme Sihirbazı

Adobe Reader 9.4.0 2ekq3yt
Adobe.Reader.9.4.0.rar

Adobe Reader 9.4.0 El5wkl
Adobe.Reader.9.4.0.rar
http://www.xboxcafe.com.tr

Adobe Reader 9.4.0
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GEt ADobe Reader