Blackdream Yönetici
Zodyak : Mesaj Sayısı : 56296 Yaş : 36 Nereden : Bursa İş : Makine Teknikeri Kayıt tarihi : 24/01/08 Rep Puanı : 28 Rep Puanı : 232054
| Konu: 3D Studio Max Uygulamalı Görsel Eğitim - CD Paz Ara. 23, 2012 6:34 pm | |
| 3D Studio Max Eğitim Seti, .mov formatındaki videolardan oluşmaktadır. CD'yi çalıştırdığınızda Açılan menüde eğer Codec'lerinizde sorun varsa "Araçlar" bölümünden gerekli yazılımlara ulaşabilirsiniz. CD içeriğinde DirectX ve birde 3D Studio Max 7 yazılımı mevcuttur. Autorun ile açılan Başlat.exe ztn sizi yönlendiricektir. 3D Studio Max'in biraz eski sürümü bu fakat uygulamalar o versiyonda yapıldığı, videolar o versiyon kullanılarak hazırlandığı için onu koymayı faydalı görmüşler. CD-ROM Data'nın bir ürünü olan bu eğitim setinin son derece faydalı olduğunu düşünüyorum. Ekran Görüntüleri : Download Shareflare.net[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Download Turbobit.net [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Download Letitbit.net [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Partlar Uyumludur Karışık İndirebilirsiniz..Tek Link [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|