bendabi logo yapa bilirmisinzi profilimden girip siteme bakarsanız sevinirim sitemin adını değiştridim logoya ihtiyacım var sitem acık mavi ve yeşil tonlarına kurulu önceki logomda güsel di fakat adres değişikliğindne dolayı bi logya ihityacım var şimdien tşkrler:)
:.a[q]si.: Süper Moderatör
Zodyak : Mesaj Sayısı : 1146 Yaş : 30 Nereden : Ankara İş : ogrenci Kayıt tarihi : 21/07/08 Rep Puanı : 0 Rep Puanı : 76
vala forumun adı bilir forum tema mavi yeşil profilimden girip baka bilrisen gerekli yaratıcıklık sana klamış boyutu şuan ki gbi olursa ii olur kaç cm oldunu bilmiom ama şunakinin
exalted_gs Üye
Zodyak : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 39 Kayıt tarihi : 17/07/08 Rep Puanı : 0 Rep Puanı : 0
Konu: Geri: lütfen banada bi log yaparsanız sevinirim:) Çarş. Ekim 08, 2008 1:41 pm
benim forumum genel içerikli bi forumdur yani forumumun temasına uygun üstünde büyük bi yazıyla mümkünse hareketli Bilir Forum onun altında biraz ufak bi yazıyla ise Her şeyi bilenlerin mekanı eğer bilgin varsa yada bilgiye muhtaçsan durma katıl bize yazarsa çok sevinirim birde çok yazı sığarmı bilmiyorum ama logonun en altında www.bilir.forum.st yazarsa çok çok güzel olur umarım yaparsın şimdiden teşekkürler
exalted_gs Üye
Zodyak : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 39 Kayıt tarihi : 17/07/08 Rep Puanı : 0 Rep Puanı : 0
Konu: Geri: lütfen banada bi log yaparsanız sevinirim:) Cuma Ekim 10, 2008 2:55 pm
yok mu yardım :opps:
jackass Grafikçi Tim
Zodyak : Mesaj Sayısı : 1129 Yaş : 33 İş : Webmaster Kayıt tarihi : 27/09/08 Rep Puanı : 0 Rep Puanı : 201
Konu: Geri: lütfen banada bi log yaparsanız sevinirim:) C.tesi Ekim 11, 2008 2:31 pm
Kardeş biraz açıklasan neyle alakalı olsun üzerinde rsim olsun mu olsun diyosan hangi resimler yoksa serbest bi çalışmamı istiyon
exalted_gs Üye
Konu: Geri: lütfen banada bi log yaparsanız sevinirim:) Paz Ekim 12, 2008 6:32 pm
serbest:D
jackass Grafikçi Tim
Zodyak : Mesaj Sayısı : 1129 Yaş : 33 İş : Webmaster Kayıt tarihi : 27/09/08 Rep Puanı : 0 Rep Puanı : 201
Konu: Geri: lütfen banada bi log yaparsanız sevinirim:) Ptsi Ekim 13, 2008 12:13 pm
Ya kardeş bence biraz açıkla biz yaparsak belkiş beğenmezsin
exalted_gs Üye
Konu: Geri: lütfen banada bi log yaparsanız sevinirim:) Salı Ekim 14, 2008 6:27 pm
tema şimdi mavi yeşil tonlarında logona o renklere uygun olsun işte BiliR Forum YAzsın şekillice:)boyutları ise yardım.forumotion logosu boyutlarında olabilir hata biras daha enine uzun olaiblir hareketli olursa güsel olur site genel bi forum sitesi ona uygun güzel bişeyler yaparsanız güsel olur slogan olurda bilgiyi paylaşmamnın en doğru adresi olabilir:)